Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Chiar daca in zilele noastre agendele digitale sau tabletele sunt utilizate pentru pastrarea unui program organizat, o agenda personalizata denota mai mult bun gust si este un accesoriu mai elegant si mai distins, fiind unica datorita personalizarii conform dorintelor si preferintelor dumneavoastra. Astfel, pe langa un program eficient veti detine si un produs de o calitate superioara, inscriptionat cu numele si cu alte informatii pretioase pentru dumneavoastra.

Utilizand tehnici precum cea a timbrului sec, folio, personalizari nominale, emboss sau colorarea cantului, specialistii Unika va vor ajuta sa obtineti un obiect unic, extrem de modern si rafinat si foarte util, in acelasi timp. Una dintre aceste tehnici, si anume cea a colorarii cantului este utilizata in exclusivitate de catre Unika si poate fi realizata si cu aur de 14, 18 sau 24K, la cerere. Va asteptam asadar sa profitati acum de serviciile noastre si sa achizitionati o agenda personalizata deosebita.

Aveti nevoie de un produs care sa va imbunatateasca si imaginea si eficienta in acelasi timp? O agenda personalizata poate face acest lucru pentru dumneavoastra. Acest tip de produs poate fi inscriptionat cu numele dumneavoastra si datele companiei, oferindu-va astfel un aspect profesionist, impecabil.

Datorita calitatii inalte a materialelor utilizate la confectionarea produselor Unika, o agenda personalizata va fi extrem de utila in pastrarea unui program organizat. Hartia cuprinsa intre copertile acestor agende este superioara din punct de vedere calitativ, astfel incat notitele si informatiile dumneavoastra vor fi disponibile pentru o perioada indelungata.

O agenda personalizata va fi un accesoriu nu numai util, ci si admirat si invidiat de catre partenerii de afaceri si clientii cu care veti intra in contact. Fie ca veti alege tehnica timbrului sec, pe cea folio sau pe cea a personalizarii nominale, veti obtine in final un obiect ce va va oferi un aspect profesionist, elegant.

In concluzie, indiferent de domeniul in care activeaza compania dumneavoastra, o agenda personalizata cu numele si logo-ul companiei va scoate in evidenta nu doar seriozitatea si profesionalismul, ci si atentia la detaliu si mandria pe care o aveti pentru brand-ul pe care il reprezentati.