Produse din piele, create si fabricate in Romania!

Este moderna, usor de purtat si un accesoriu demn de invidiat. Este vorba despre agenda a5. Cine nu si-ar dori sa mearga la o intalnire de afaceri sau chiar la birou cu o agenda moderna, cu un design deosebit si care sa fie si personalizata?! Ei bine, noi va punem la dispozitie o gama variata de agende, incepand de la agendele din piele naturala pana la cele din piele ecologica, in culori vii sau pastelate, cu coperta flexibila sau rigida, hartie ivoire sau cant colorat. Orice alegere ati face, UNIKA va va intampina intotdeauna cu produse pe placul dumneavoastra!

Personalizam orice agenda a5! Personalizam cu logo, mesaj sau nume. Tehnicile pe care le folosim adesea in procesul de personalizare sunt: prin emboss, prin folio, print UV, timbru sec etc. Daca reprezentati o companie si aveti nevoie de mai multe agende personalizate cu logo-ul acesteia, UNIKA detine stocuri mari, astfel ca nu trebuie sa va faceti griji.

Va asteptam cu o colectie impresionanta de agende, fie ele datate sau nedatate, colectie ce poate fi vazuta pe site-ul nostru. Pentru comenzi, va asteptam pe magazinul nostru online. Livrare in toata tara!